All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Radiša se decenijama nalazi na udaru komšija i rodbine jer živi sa DVE ŽENE, ali njih troje ne haju i ne vide ništa čudno u tome (VIDEO)

U poslednjih nekoliko decenija, srpska javnost je česta ostajala nema pred čudnim partnerskim odnosima u kojima smo imali prilike da vidimo skoro sve, od velike razlike u godinama do toga da u bračnoj zajednici živi troje ljudi.

Radiša Jovanović, zemljoradnik i otac šestoro dece iz sela Trudelj, nalazi se na udaru meštana i rodbine već čitavu deceniju zbog toga što živi sa dve žene. Međutim, izgleda kao da ni on, kao ni njegove dve žene, ne vide ništa loše u tome da žive u bigamiji, pošto se trude da svima objasne kako je taj odnos njihova stvar i da ih ljudi puste na miru.

Ono što nam je ostala nepoznanica jeste činjenica da li su svesni da bigamija u Srbiji podlaže zatvorskoj kazni, kao i da takav odnos može umnogome da šteti njihovoj deci.

Sa druge strane, Radiša i njegove dve žene, sa ponosom i osmehom pričaju o svojoj čudnoj zajednici. Kako kaže, nije ga briga šta selo priča, kao i da su njegovo blago šestoro dece i dve žene.

– Moje pravo blago su mojih šestoro dece i moje dve žene, a šta će ko da priča, to nas ne interesuje, ne zanima – kaže Radiša.

Na pitanje novinara kako se slažu, supruge su izjavile kako se odlično slažu, kao i da je ovakav vid odnosa, moguć.

Sa njima se, sa punim pravom ne slažu ni meštani sela, ni komšije, a sudeći po pričama meštana, čak i popovi zaobilaze njihovu kuću.

Ipak, Radiša i njegova porodica izgleda nemaju sluha za kritike koje su im pužene zbog porodične zajednice u kojoj žive, pa koriste svaku priliku da opravdaju svoj izbor.

– Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga. Mi gledamo svoj posao – rekao je Radiša na kraju intervjua za emisiju Nećete verovati koja se emituje u sklopu kanala Glas zapadne Srbije.

 

Dijaspora.news/Blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top