All for Joomla All for Webmasters
Sport

RADI POD BUDNIM OKOM ANDREA AGASIJA Nole u Las Vegasu tempira formu za povratak na teren

Novak Đoković je pre samo mesec dana operisao lakat koji mu je zadavao toliko problema, a na teren bi mogao da se vrati već sledeće nedelje na mastersu u Indijan Velsu. Takav epilog se nazire posle sve žešćih treninga našeg asa u Las Vegasu.

Nole je doputovao u SAD ne bi li tempirao formu za povratak na teren, a kako stvari stoje, njegov oporavak teče u veoma dobrom smeru. Naš teniser je posle hirurškog zahvata na desnom laktu vežbao u teretani, jačao je lakat, a od pre nekoliko dana počeo je da trenira i sa reketom.

I odmah na prvi pogled se može primetiti koliko mu je tenis nedostajao, pošto je Nole motivisan, željan je što pre da se vrati i krene u ponovni pohod ka vrhu. Njegove treninge pomno prati trener Andre Agasi, koji nije krio zadovoljstvo zbog želje i posvećenosti srpskog tenisera da pet zaigra tenis na vrhunskom nivou.

Ko zna, možda zaigra na prvom mastersu u sezoni, u Indijan Velsu, koji počinje 8. marta. Ako ga tada ne vidimo na terenu, realno je da nastupi u Majamiju, od 19. marta do 1. aprila.

 (dijaspora.news/sport.blic.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top