All for Joomla All for Webmasters
Sport

PRIZNANJE Navijač koji je prekinuo Novakov meč uradio je to iz NEVEROVATNOG razloga!

Mladić koji je pokušao da utrči na teren tokom polufinala Završnog mastersa u Londonu, dok su igrali Novak Đoković i Kei Nišikori, posle puštanja iz policije objasnio je zašto je to uradio.

U pitanju je član grupe mladih ljudi koja izvodi šaljive scene na javnim mestima, a kako pripadnik “Trolstejšna” pokušao je da se proslavi i na teniskom turniru.

 On je pred drugi gem prvog seta, kada se Nišikori spremao da servira, preskočio ogradu, ali ga je odmah zaustavio jedan od radnika obezbeđenja, pa je brzo izveden sa igrališta.

“Baš sam zeznuo stvar. Nemojte da gledate ovo… Uradiću ja ovo kako treba, uradiću još i luđe stvari. Hteo sam da istrčim na teren, da skinem pantalone i ostavim ovo plastično go***. Ne brinite, sačuvaću ovu šalu za drugi put. A samo što sam preskočio ogradu, bio sam uhvaćen. Onaj momak je baš brzo reagovao, uhvatio me je za duksericu i to je bilo to. Trebalo je samo tog jednog da pretrčim… Sad bih bio u nekom pabu, ali… je** ga, koga sad to briga. Policija mi je napisala neku kaznu, držali su me čak dva sata, to me je baš iznerviralo. Uradiću ja to opet. Samo recite na kom sportskom događaju želite da izvedem to, i uradiću. Videćemo se mi uskoro. Izvinite svi što nisam uspeo, uz to sam potrošio i dosta novca da bih došao ovde, ali, ne brinite. Vratiću se”, rekao je navijač i imao jednu iskrenu poruku za mlade naraštaje:

“Ako neko od dece ovog gleda, samo da im kažem – nemojte ovo da pokušavate tu kod vas, na nekom sportskom događaju. Uhapsiće vas. Lako je meni, već imam dosije, ali ako niste nikada bili privođeni, pripazite na budućnost. A ja, ja ću se vratiti. Preći ću na plan B. Vidimo se uskoro!”, poručio je ovaj Englez.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top