All for Joomla All for Webmasters
Sport

ĐOKOVIĆ: Najveći meč koji sam igrao sa Marejom

Njasbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da će finale završnog mastersa u Londonu protiv Endija Mareja (nedelja, 19. časova) biti najveći meč koji su njih dvojica igrala.

Đoković se plasirao u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1.

“Veoma dobro sam počeo meč, brzo sam poveo sa 4:0 i iskoristio sam sve što sam mogao. Odlično sam taktički pripremio meč, a nikad se ne zna kako će duel početi. Kei je bio umoran i nije bio blizu svog najboljeg tenisa, sve čestitke njemu na sjajnoj sezoni”, rekao je Đoković posle meča.

Đoković će u finalu igrati protiv Endija Mareja koji je ranije danas pobedio Kanađanina Miloša Raonića. Srpski i britanski teniser će u sutrašnjem finalu boriti za trofej, ali i odlučivaće o tome ko će od njih dvojice završiti godinu na prvom mestu na ATP listi.

“Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa. Nikad? Eto, privilegovan sam i čast mi je što ću biti deo istorije u nedelju zajedno sa Endijem. To je najveći meč koji smo odigrali jedan protiv drugog”, rekao je Đoković.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top