All for Joomla All for Webmasters
Biznis

PRIČA O BOŽI: Prodaje krofne da bi završio Matemetičku gimnaziju!

Dirljiva priča dečaka koji prodaje krofne u dvorištu škole, a čija je jedina želja da završi Matematičku gimnaziju, obišla je Srbiju

Njegovu fotografiju i priču za samo nekoliko sati na društvenoj mreži „Fejsbuk“ lajkovalo je više od 18.000 ljudi i ima skoro 3.000 podela.

„Čuli za Božu? Dečak je Beograđanin. Njegovo ime je Boža. Već dve godine popodne prodaje krofne u jednom parku, dok njegovi drugari nakon škole odlaze u isti park, radi igre i zabave.

Krofne pravi njegova majka, da bi od istih prodatih mogao da kupi pribor i sveske za njega i svoja dva brata. Najveća želja mu je da završi Matematičku gimnaziju.

Bravo dečače! Bićeš čovek! Park je kod Osnovne škole Svetozar Marković na Vračaru… Neimarski park… Sad znate šta je beogradski, a šta biti Beograđanin.

Pa „manekenkadabudem“, mangupi i ostali visoko moralni zaboravite separe i ugledajte se na mladog, lepog čoveka koji i pored toga što ste takvi kakvi ste želi da bude svoj i školuje se, a ne da postane još jedna konzerva u moru drugih“, stoji u opisu fotografije.

(Dijaspora.news/ Novosti.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top