All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

PREVARANTI IZ CRNE GORE “UDAJU” ALBANKE: Samo na “gledanje” za 3.000 evra

Ako je vjerovati posrednicima u udaji albanskih devojaka koji “operišu” u Fejsbuk grupi “Albanke za udaju” do sada je sklopljeno 50 brakova. Brojne potencijalne mladoženje zainteresovane su, sudeći po broju komentara, da ožene Albanku.

Grupa “Albanke za udaju” na Fejsbuku prepuna je slika prelepih, mladih Albanki, koje, kako se navodi, žele da se udaju. Potencijalnim mladoženjama povremeno se nudi putovanje u Tiranu na dva dana i nešto skuplja verzija koja traje pet dana.

Usluga obuhvata, kako se navodi, posredovanje za brak i upoznavanje porodica.

Albanke za udaju

 

Ali, potraga za budućom mladom će vas koštati od 1.500 do 3.000 evra i to samo za “gledanje” potencijalne mlade i samo da “uđete u proceduru”, saznaje Telegraf.rs, a cio proces košta 5.000 evra.

Novac se šalje u Ulcinj, a kontakt osoba je Nataša I., koja se, kako se navodi, odmah javlja zainteresovanima radi detaljnog dogovora.

Kako saznajemo, potražnja za mladama je tolika da posrednici ne dižu glavu od posla.

U cijeloj priči nije sporna želja da se spoje neoženjeni momci i neudate djevojke, ma koje vjere i nacije oni bili, koliko je sporna činjenica na koju kao da malo ko obraća pažnju, a to je da se u grupi “Albanke za udaju” koriste slike anonimnih djevojaka čije su slike pronađene na internetu i koje pojma nemaju da su reklamne slike iskorišćene bez njihovog znanja ili što je je još gore, udatih Albanki poznatih tamošnjoj javnosti.

Tako da o plemenitoj misiji pronalaženja srodnih duša nema ni govora, prije će biti da je u pitanju samo i isključivo prevara sa jedinim ciljem, da se zaradi.

 

Dijaspora.news/Telegraf.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top