All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

CG POSLANICI PROGLAŠENI KRIVIM ZA DRŽAVNI UDAR: Mandiću i Kneževiću po 5 godina robije! (VIDEO)

 

Vozač Demokratskog fronta Mihailo Čađenović osuđen je na godinu i šest mjeseci zatvora.

Eduar Šišmakov osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 15 godina za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju, a Vladimir Popov na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina za ista krivična djela.

Optuženi Bratislav Dikić osuđen je na jedinstvenu kaznu od osam godina za krivična djela terorizam u pokušaju putem pomaganaj i stvaranje kriminalne organizacije, a Pedrag Bogićević za ista kjrivična djela osuđen je sedam godina.

Nemanja Ristić osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam godina za krivična djela terorizam u pokušaju putem pomaganja i stvaranje kriminalne organizacije, Srboljub Đorđević i Milan Dušić na po godinu i po zatvora, Branka Milić na tri godine zatvora, Dragan Maksić na godinu i devet mjeseci zatvora. Kristina Hristić osuđena je na uslovnu kaznu zatvora.

 Specijalno državno tužilaštvo za ovo krivično djelo optužilo je dvojicu ruskih državljana Eduarda Šišmakova i Vladimira Popova.  Optužnicom su obuhvaćeni i državljani Srbije Bratislav Dikić, Branka Milić, Miloš Jovanović, Nemanja Ristić, Predrag Bogićević, Srboljub Đorđević Kristina Hristić, Milan Dušić i Dragan Maksić.
Izricanje presuda je u toku.

Uskoro više informacija….

 

dijaspora.news/volimpodgoricu.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top