All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PREREZALA JE VENE I POPILA PUNU ŠAKU TABLETA: Muž joj je u zatvoru, bori se za starateljstvo sina (15), a onda je uradila nešto neverovatno

Atraktivna Hrvatica Nina Morić oprobala se kao voditeljka, pevačica, glumica, modni dizajner…

Najveću slavu stekla je kao model, a medisku pažnju je privukla na sebe svojim kontroverznim životom. Veliki uspeh je postigla u Los Anđelesu, ali je Nina odlučila da se preseli u Milano.

Radila je mnogo, a potom se udala za fotografa Fabricija Koronu s kojim je dobila sina Karlosa. Pošto je optužen da je ucenjivao mnoge javne ličnosti fotografijama koje je posedovao Fabricio je završio u zatvoru. Nija je u tom periodu ostala bez angažmana, podnela je zahtev za razvod braka.

Pisalo se da je dva puta pokušala da se ubije, prvi put popivši punu šaku tableta za spavanje, drugi put je objavljeno da je prerezala vene i da ju je spasla majka koja je našla u poslednjem trenutku.

Nina se već neko vreme bori za starateljstvo nad svojim petnaestogodišnjim sinom s kojim nije u najboljim odnosima.

FOTO: PROFIMEDIA

Od svog novog dečka Luiđi Marija je starija 11 godina, a nedavno je izjavila da je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a poslednjih godina zarađuje tako što učestvuje u raznim rijaliti programima.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top