All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PREKINUTA LJUBAV Dečko poginule devojke pod lekovima: “Čim pokuša da priča, on zaplače…”

Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina i Marinel Vukovan (52) iz Torka, poginuli su, a još šestoro je povređeno u stravičnom sudaru, noćas oko dva sata, na putu Novi Sad – Bečej, kod Bačkog Gradišta. Svi putnici iz oba automobila vraćali su se iz svatova Klementine Virag, jedne od povređenih.

Poginula devojka Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina

Foto: FacebookPoginula devojka Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina
U trenutku nesreće u “mazdi” su se nalazili Vukovan, koji je mladin ujak, njegov sin Jovan (17) i najmlađi mladin brat, David (15). U drugom automobilu, uz vozača i kuma Vesića, nalazila se i mlada Klementina Virag, njena kuma i, ujedno, kumova devojka, Marina Petkuc, kao i mladini 18-godišnji brat K. V. i maloletna sestra E. V.

Poginuli vozač Marinel Vukovan vozio je "mazdu"

Foto: FacebookPoginuli vozač Marinel Vukovan vozio je “mazdu”

Dečko poginule Marine, Dalibor Vesić, u šoku je zbog gubitka voljene

Foto: FacebookDečko poginule Marine, Dalibor Vesić, u šoku je zbog gubitka voljene

Kako ona kaže, danas su im se javili Viragovi da potvrde da su mlada i njena beba dobro, bar jedna dobra vest u celoj nesreći. Najbliži rođaci su otišli u Novi Sad da se pobrinu za najmlađe povređene.

– Tek smo pre pola sata dobili vest da su stabilno. Od brige ne možemo ni da dišemo. I samo se pitam šta je tom čoveku trebalo da seda za volan u takvom stanju? Pa, vozio je svoje dete. Pogledajte šta se dogodilo – svi ti životi uništeni – kaže ona.

U kući porodice Vukovan u Torlaku, jednako je napeto. Marinelova majka i ujak čekaju vesti od njegove ćerke i zeta koji su pošli u Novi Sad da se pobrinu za dete.

– Šta da vam kažem? Ništa mi još ne znamo. Znamo samo da je tragedija i nadamo se da je dete dobro. Čekamo i policiju. Toliko – kaže Merinelov ujak i spušta slušalicu.

Inače, Vesić i Klementina, koja je u drugom stanju, pregledani su Urgentnom centru i, nakon zbrinjavanja lakših povreda, pušteni su kući. Mladin brat K. V. zadržan je sa teškim opštim stanjem u intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Novom Sadu. Sin vozača mazde J. V, kao i mlađi brat i sestra Virag zbrinuti su u Dečijoj bolnici u Novom Sadu. O njihovom zdravstvenom stanju još nema vesti.

Prema nekim tvrdnjama mladin ujak je pio alkohol, a da li je to tačno i u kojoj meri znaće se posle analize. Toksikološki nalaz, koji se očekuje do utorka, trebalo bi da pokaže da li su oba vozača imali alkohola u krvi.

– Udarac je, kažu, bio toliko jak da je sirota devojka ispala kroz prozor, a ujaka su našli čak u njivama, kraj puta. Najgore je prošao najmlađi mladin brat koji je pao između sedišta, kod menjača – priča jedna od rođaka porodice Virag.

Zvanični rezultati policijske istrage, kao i saopštenje Policijske uprave Bečej očekuje se u ponedeljak.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top