All for Joomla All for Webmasters
Biznis

PREDRAG JE POSLODAVAC KAKVOG SVAKI RADNIK ŽELI: Kada dobijete dete, firma daje 1.000 evra i pomaže u odgajanju!

Poslodavac kog bi poželeo svako u Srbiji! Od dobre volje poslodavca zavisi koliku će dodatnu pomoć u ovoj zemlji imati novopečeni roditelji. Da neki zaista imaju mnogo dobre volje i ljudskosti potvrđuje primer jedne beogradske firme, koja svakom zaposlenom poklanja hiljadu evra po rođenom detetu.

U slučaju nedavnog rođenja trojki, suma je bila trostruko veća. Neda, Mila i Iskra, koja je i dalje u inkubatoru, rođene su pre mesec i po – posle pet godina čekanja i vantelesne oplodnje. Na dan trostrukog slavlja, još jedno iznenađenje.

“Poslodavac je obećao da će nas nagraditi novčano i da će nam pomoći da ih odgajamo. Cifra je hiljadu po detetu, odnosno tri hiljade evra”, kaže Miroslav Drčelić.

“Od prvog momenta nismo bili ni svesni koliko će to značiti, a potom se sve to uklapalo. Krene se od hrane do garderobice, svih pratećih stvari”, dodaje majka Nataša Drčelić.

Tog pravila se već 23 godine drži vlasnik firme.

“Mi želimo na dodatni način da motivišemo svoje ljude, zato što ova kompanija razmišlja na duge staze. Želi da zadrži svoje ljude što duže i da zajedno uspemo na ovom tržištu”, napominje Predrag Tomić, vlasnik firme “Srboauto”.

Uzajamna podrška firmu sa dva zaposlena dovela je do firme sa gotovo dve stotine radnika.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top