All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

POSLEDNJE PILOTOVE REČI KONTROLI LETA: Otkazuje mi elektronika i nemam goriva!

Pilot aviona koji se srušio u centralnom delu Kolumbije sa putnicima među kojima je bio i brazilski fudbalski tim, rekao je kontroli letenja da je ostao bez goriva pre kobnog pada u Andima, javlja AP pozivajući se na snimak razgovora.

Dvije teorije o razlozima pada aviona sa brazilskim timom

JEDAN OD PREŽIVELIH Ovo je fudbaler koji je prvi spasen s mesta avionske nesreće u Kolumbiji

U na momente haotičnom snimku kontrole letenja, može se čuti kako pilot pre nego što je avion pao ponavlja zahtev da sleti zbog “potpunog otkazivanja elektronike i nestanka goriva”.

Čuje se i kako mu kontrolorka letenja daje instrukcije dok avion gubi brzinu i visinu na oko osam milja udaljenosti od aerodroma u Medeljinu, rodnom mestu kolumbijskog kralja kokaina Pabla Eskobara.

Srušio se avion sa više od 80 putnika, među njima i ceo fudbalski tim, IMA PREŽIVELIH

Snimak, koji je procurio u nekoliko medija u Kolumbiji, izgleda potvrđuje verziju preživele stjuardese i pilota koji je leteo u blizini i koji je čuo očajničke pozive na pomoć pilota aviona. To, kao i činjenica da avion nije eksplodirao prilikom udarca u zemlju, ukazuju da je uzrok pada bio nestanak goriva.

Vlasti zasada izbegavaju da izdvoje jedan uzrok pada, koji je preživelo samo šest od 77 ljudi u avionu, a istraga će trajati mesecima.

Istražitelji su prethodno izneli i teoriju da je pilot Migel Alehandro Kviroga Murakami namerno kružio pre sletanja u pokušaju da sagori ili odbaci gorivo i tako izbegne eksploziju, preneo je Dejli mejl.

preživeli putnici su rekli zvaničnicima da su uvereni, da je avion ostao bez goriva nekoliko minuta pre nego što je trebalo po redu letenja da sleti na aerodrom Medeljinu.

Evo i Ej-Bi-Sijevog priloga sa snimkom pilotovih reči, one su na 00:40!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top