All for Joomla All for Webmasters
Politika

POGLEDAJTE KAKO SE VUČIĆ RASPLAKAO: Obratio se Slađanu, heroju koji je izgubio obe ruke i jednu nogu, a onda su suze samo potekle…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na centralnom obeležavanju 20 godina od NATO bombardovanja, a u jednom trenutku su savladale emocije. On je zaplakao, kada se tokom govora obraćao demineru Slađanu Vučkoviću, koji je tokom deminiranja NATO bombi doživeo nesreću i ostao bez obe ruke i jedne noge.

FOTO: PRINTSCREEN

-Dragi Slađane, izgubili ste šake na 107. mini koju su zločinci bacili na Srbiju. Hvala vam na junaštvu, na odanosti otadžbini. Šta smo svi mi za našu otadžbinu. Hvala vam beskrajno, klanjam se, i beskrajno hvala za svu decu koju ste spasli od zločinačkih mina. I za razliku od vas, ja mogu da plačem. Imam pravo na to, vi nemate, vaši unuci Bogoljub i Anđela bi se ljutili, rekao je Vučić dok su mu tekle suze.

Zastavnik prve klase u penziji Slađan Vučković, vojnik pirotehničar, izgubio je 15. aprila 1999. godine obe ruke i jednu nogu. Taj dan potpuno je promenio njegov život, a njegovu decu ta bomba iz aviona NATO pakta naterala je njegovu decu da prerano odrastu.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Seća se da je 15. aprila bilo prohladno popodne kada je čistio teren od bombi. Očistio je 106, a onda je na red stigla i ta 107. koja mu je promenila život.

Dijaspora.news

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top