All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ČETNIK VUČKO OSUĐEN NA SMRT U AMERICI: Iako je Amer, nosio je kokardu i voleo srpsku vojsku! (VIDEO)

Amerikanac Erik Frejn (33), koga su prozvali američki četnik, osuđen je na smrtnu kaznu zbog ubistva jednog i ranjavanja drugog policajca, terorističkih aktivnosti i posedovanja oružja za masovno uništenje

Frejn se predstavljao kao četnik Vučko a je fan srpske vojske. On je napade počinio 12. septembra 2014, da bi 48 dana uspešno bežao policijskim poterama. Zanimljivo je da su mu pravac kretanja policajci uspevali da prate tako što je za sobom ostavljao kutije cigareta “drina” i eksploziv.

Frejn je pripadao grupi “Istočni vuk”, a bio je fasciniran srpskom vojskom i jedinicom Vukovi s Drine. Često se fotografisao u srpskim uniformama, šajkači s kokardom, ili beretki sa srpskim znamenjima, a fotografirao se i ispred Hrama Svetog Save u  Beogradu.

“Samo teška iskušenja revolucije mogu nam vratiti slobodu koju smo nekad imali. Tenzije su visoke i čini mi se da je pravo vreme da zapalim buktinju u ljudskim srcima”, rekao je on.

On je u aprilu 2017. godine osuđen po svim stavkama optužbe i to na smrt injekcijom. Trenutno se nalazi u zatvoru u Pensilvaniji, gde čeka izvršenje kazne.

 

 

(Dijaspora.news/Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top