All for Joomla All for Webmasters
Srbija

PODRŠKA SA PROZORA Gospođa sa Đinđićevom slikom postala hit na internetu!

“Protest protiv diktature 6” bio je najmasovniji do sad, budući da su se studentima iz Beograda pridružile i kolege iz Novog Sada i drugih gradova širom Srbije – a tu su bili i sindikatiti vojske i policije, kao i brojni drugi građani koji podržavaju studente u mirnim protestima. Među onima koji su sa prozora podržali masu našla se i jedna gospođa koja je ubrzo postala pravi heroj na društvenim mrežama.

Nasmejana gospođa pozdravila je kolonu demonstranata koji su joj prošli ispod prozora Brankovom ulicom, krećući se ka Novom Beogradu i Palati Srbija. Očigledno spremna da podrži demonstracije, gospođa je na prozor izašla držeći veliku sliku Zorana Đinđića sa jednim od njegovih poznatijih citata

“Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti, onda se grdno vara, jer ja nisam sistem”.

Baka je omladinu pozdravia podizanjem pesnice u vazduh, a čitava kolona joj je uzvratila glasnim aplauzom. Njena fotografija je ubrzo počela da se širi društvenim mrežama i da skuplja komentare pune poštovanja.

Podsetimo, “Protest protiv diktature“, na koji mahom izlaze studenti i mladi ljudi nezadovoljni stanjem u državi, danas je održan po šesti put na ulicama gradova širom Srbije, ali danas prvi put i u Beču. Za sutra je okupljnje zakazano za 18 časova ispred Skupštine.

Protest za sada protiče potpuno mirno i svaki pokušaj izazivanja incidenta masa oštro osuđuje.


Dijspora.news/ Noizz.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top