All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Pio je jogurt na autobuskoj stanici na Zlatiboru: Kad su policajci videli šta je zaista u flašici, odmah je uhapšen!

Policajci nisu mogli da veruju šta čovek radi

Kriminalistička policija pronašla je kod muškarca (26) iz Beograda na autobuskoj stanici na Zlatiboru, u flašici jogurta 3,48 grama amfetamina, 1,14 grama heroina i 3,17 grama biljne materije nalik na marihuanu.

Protiv njega će, kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnih droga.

U istom saopštenju se navodi da će krivične prijave biti podnete protiv još trojice mušakaraca sa područja Užica, Požege i Čajetine zbog istoig dela.

U pretresu stana muškarca (23) u Užicu, pronađeno je 3,63 grama biljne materije nalik na marihuanu i 1,57 grama praškaste materije za koju se sumnja da je spid.

Na ulici u Požegi, policija je kod muškarca (25) pronašla 1,3 grama biljne materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još 5,3 grama iste materije, upakovane u tri kesice – piše u saopštenju MUP-a i dodaje da je i na ulici u Čajetini, kod mladića (19) pronađen smotuljak sa oko 0,70 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

MUP naglašava da su o događajima obaveštena nadležna tužilaštva.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top