All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

PDP o odlasku Dodika na saslušanje u Sarajevo: “Velike galamdžije zapravo su samo kukavice”

Višemesečni cirkus u vezi sa neodlaskom Milorada Dodika u Sarajevo zbog navodnog straha za ličnu bezbednost završio je u poslednjoj sedmici ove godine neslavno po glavnog akrobatu i klovna – prvo sa čekanjem u redu za američku vizu, a potom sa jučerašnjim saslušanjem u Tužilaštvu BiH, za koje je tvrdio da se nikada neće desiti, saopštila je Partija demokratskog progresa.

Milorad Dodik

Foto: Srna / SrnaMilorad Dodik

Poniznim odlaskom na saslušanje, dodaje se u saopštenju, predsednik Republike Srpske juče je potvrdio da je tokom izborne kampanje u Republici Srpskoj vodio isključivo populističku politiku i da u njegovim postupcima i izjavama ima svega osim principijelnosti.

– Dodik je tokom izborne kampanje prognozirao i masovne proteste građana Srpske pred zgradom Tužilaštva BiH u Sarajevu u slučaju da se on tamo pojavi. S obzirom na sve što se desilo tokom ove sedmice, još jednom je potvrđeno da su velike galamdžije i bukadžije zapravo samo kukavice i plašljivci i da Republika Srpska od takvih ne može da ima nikakvu korist – zaključio je PDP u svom saopštenju.

Izvjesno je, smatraju, i da u narednim danima možemo da očekujemo Dodikove nove zaokrete, pre svega u vezi sa Sudom i Tužilaštvom BiH, ali i oko Ustavnog suda BiH.

dijaspora.news blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top