All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

Ovo su MAGIČNI DANI u avgustu: Evo o čemu treba da VODITE RAČUNA

Ove godine avgust mesec dolazi nam između dve energije, kosmička i energija zemlje biće jako aktivna u tom periodu tako da možemo očekivati i dosta negativnih dešavanja u svim oblastima života.

Inače avgust je mesec ženske plodnosti i slobodno se može reći da je pravi period tj. mesec za buduće majke kao i dobar zaštitnik novorođenčadi.

U vremenu pre Hrista postojala je Boginja Dijana, majka prirode. Dijana je u rimskoj mitologiji, odnosno Artemida u grčkoj, bila boginja meseca i lova, zaštitnica žena, a u ranijem dobu i Velika boginja, majka celokupne prirode.

Kult Velike majke došao je u Rim iz Frigije, u 2. veku pre Hrista, a bio je vezan za plodnost, smrt, ponovno rađanje i spasenje duše pokojnika.

Evo i jedan od predloga kako prepoznati pravi odabir ponuđenog posla ili rešavanja eventualnog problema.

Ukoliko treba da rešite neki problem, lakše ćete to uraditi ako se oslonite na intuiciju. Za početak, važno je prepoznati signal koji nam šalje telo prilikom donošenja odluke. On može da se manifestuje kao ugodan ili neugodan osećaj u želucu, kao i pojedine misli ili slike koje iznenada prolete kroz glavu. Za ovu vežbu pomoći će vam i tehnika vizualizacije.

Kao primer može da posluži slučaj kada su vam ponuđena dva posla, a vi ne znate za koji da se odlučite. Da biste doneli ispravnu odluku, povucite se na mirno mesto, zamislite kako ste prihvatili jedan od poslova i pratite kako vam telo reaguje. Potom to isto uradite i za drugi. Opuštenost, prijatan osećaj, sreća kao i radosno treperenje srca, biće savršen pokazatelj.

Bračnim parovima koji žele potomstvo zbog velikih negativnih energija koje se povezuju sa kosmo-zemljanim frekfencijama nikako ne preporučujem rad na tom polju u periodu od 6. do 19. avgusta jer može doći do negativne konotacije u plodu, a i kasnije kod beba.

Toplo preporučujem da u periodu od 3. do 9. avgusta decu do 12 godina treba okupati u reci, kako bi bila zdravija.

Magični dani u avgustu

14. avgust – Od ovog dana pa u naredne tri nedelje obavezno treba pojesti po kašičicu meda. Poslednji dan treba se okupati u nekoj reci.

19. avgust– Na ovaj dan poželjno je jesti jabuke, ali i poklanjati ih drugima. Jabuke su simbol ljubavi i poverenja.

28. avgust – U predvečerje, pre nego što sunce zađe, treba bos hodati po zemlji kako bi se čovek nakupio njene isceliteljske energije.

29. avgust – Nabrati orahe i naredna tri dana držati ih na trpezarijskom stolu, jer oni na taj način privlače blagostanje u dom.

Kako će planetarne energije uticati na nas

Od 1. do 3. avgusta očekuju se mirne energije i samim tim ne bi trebalo očekivati neka dešavanja globalno, moguća su samo pojedinačno.

Od 4. do 8. može se očekivati dešavanja u predelu glave, ramenog dela kao i kičmenog dela.

Dani od 9. do 12. namenjeni su otežanom disanju i povećanoj napetosti.

Period od 13. na 16. nas očekuju niska energetska strujanja stoga biće većih poteškoća osobama koji boluju od šećerne bolesti, a i kostobolja će takođe biti naglašena.

Od 17. pa do 20. avgusta mogu se očekivati jači rad štitne žlezde, stomačni problemi, a kod nežnijeg spola i blago ginekološka dešavanja.

21. avgust su opet ravne linije i tada treba iskoristiti da budemo napolju što više.

Dani od 22. do 25. očekuje se jača psihološka napetost, kao i dešavanja u grudima, takođe i pritisak biće neujednačen.

Period 26. – 29. avgust mogu se očekivati problemi sa glavom, očima, sinusima ali i grudnim delom.

Poslednja dva dana meseca pripremite se za moguću vrtoglavicu, nervnu napetost kao i dešavanja u predelu nogu.

BOSILJAK za čaroliju

Bosiljak – (Ocimum basilicum) se koristi u čarolijama ljubavi i novca. Nosi se u džepu ili novčaniku za privlačenje bogatstva, u ritualnim kupkama za privlačenje nove ljubavne veze ili raskida stare, te za pročišćenje tela od negativnih energija.

Prosipa se po podu kao zaštita od neželjenih sila i duhova ili se spaljuje kao jaki i delotvorni element egzorcizma.

(Dijaspora.news/ aura.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top