All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

BOSANAC PAO ZBOG KRAĐA NA PLAŽI U OPATIJI: Uzimao je novac i mobilne telefone, policajac ga zatekao sa ukradenim stvarima!

Policija u Opatiji obavila je kriminalističku obradu 64-godišnjeg državljanina BiH zbog sumnje da je počinio pet krivičnih dela krađe, piše Index.hr.

Osumnjičenog su u ponedeljak u Mošćeničkoj Dragi sa ukradenim predmetima zatekli građanin i policajac koji nije bio na dužnosti, koji su ga sprečili u daljem činjenju sličnih krivičnih dela.

Sprovedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je tokom jula i augusta iskoristio odsutnost vlasnika pa je u četiri navrata na plaži u Mošćeničkoj Dragi ukrao ostavljene torbe i stvari u njima (novac, mobilne telefone, lične dokumente, bankovne kartice i druge predmete), dok je u jednom slučaju iz kuće, takođe u Mošćeničkoj Dragi, ukrao mobilne telefone.

Ovi mobilni telefoni i deo drugih otuđenih predmeta pronađeni su i vraćeni vlasnicima. Ukupna materijalna šteta procenjuje se na više od 2.500 evra. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 64-godišnjak zadržan je u pritvoru.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Klix.ba/Index.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top