All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

OVO PRELEPO OSTRVO U KANADI TRAŽI RADNIKE: Svako ko dođe dobije i zemlju na poklon, ali postoji jedna caka

Kejp Breton je malo ostrvo na istočnoj obali Nove Škotske u Kanadi. Mali supermarket, butik i pekara nalaze se u skrivenom raju koji ima skoro sve što je potrebno za funkcionisanje jednog mesta, osim – ljudi.

 

Ovo prelepo ostrvo je jedinstveno zbog netaknute prirode i nezagađene okoline. Idealno je za porodice sa malom decom, a na njemu se nalazi i crkva, kao i sve što je jednoj porodici potrebno.

Trenutno na ovom ostrvu živi oko 150.000 ljudi, ali taj broj se stalno smanjuje. Nakon što su zaposlili skoro sve radno sposobne stanovnike ovog ostrva, vlasnici radnji raspisali su konkurs na svojoj Fejsbuk strani koji je previše dobar da bi bio istinit:

Svako ko je voljan da se doseli u ovaj grad dobiće posao i dva hektara zemlje na kojoj može da živi. Međutim, postoji jedan uslov: u Kejp Breton smete da dođete kao radnik samo ako posedujete radnu dozvolu prema kojoj možete da poslujete u Kanadi. Ovaj mali grad nema dozvolu da zapošljava strance.

 

Ali ako imate volju postoji i način da se ipak zaposlite u Kejp Bretonu iako niste iz Kanade. Naime, da biste dobili posao u Kanadi potrebna su vam dva dokumenta: poziv od kanadskog poslodavca odobren od strane Ministarstva za zapošljavanje i radna dozvola koja se izdaje nakon dobijanja privremene radne vize.

Pitanje je samo da li ste spremni da se doselite u Kejp Breton i promenite život iz korena?

(Dijaspora.news/beograd.in)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top