All for Joomla All for Webmasters
hronika

OVO JE SRBIN KOJI JE UHAPŠEN NA HAITIJU SA BANDOM NAORUŽANOM DO ZUBA! Danilo (37) radio kao specijalac, odmah posle hapšenja NESTALI SVI NJEGOVI PROFILI NA INTERNETU! (VIDEO)

Danilo B. (37) uhapšen je zajedno sa još šestoro stranih državljana u Haitiju zbog posedovanja arsenala automatskog oružja i protiv njih je podignuta optužnica za “zločinačko udruživanje”, saopštila je policija Haitija.

Beograđanin Danilo B. priveden je u centru Port-o-Prensa, a sudeći prema njegovom Linkedin profilu, radio je u kompaniji K17, koja se bavi obezbeđenjem u Vašingtonu.

Kako je naveo na svom profilu, u ovoj firmi se zaposlio 2012. godine, a prošle godine je postavljen za supervizora.

Firma se inače bavi obezbeđenjem velikih kompanija, ali i međunarodnih institucija, a naveo je i da je prošao obuku za specijalce.

Inače, svi njegovi profili na društvenim mrežama su posle hapšenja nestali, odnosno najverovatnije su isključeni. Za sada nije poznato kako je do toga došlo, budući da ih od juče drže zatvorene.

“Privedena je grupa od osam muškaraca, među kojima pet Amerikaca, jedan Srbin, jedan Rus i jedan Haićanin. Optuženi su za nezakonito posedovanje oružja i zločinačko udruživanje”, navela je policija.

Grupa je privedena u nedelju uveče na jednom policijskom kontrolnom punktu kod Centralne banke Haitija.

Dijaspora.news/(Kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top