All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

OVO JE POSLEDNJE SLOBINO PISMO PRED SMRT: Braćo Rusi, pomozite, truju me!

Da je Hag uporno odbijao da adekvatno leči bivšeg predsednika, potvrđuje i Miloševićevo pismo od 8. marta 2006. U pismu koje je uputio tadašnjem šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu Milošević ga obaveštava o „aktivnim, namernim postupcima uništavanja njegovog zdravlja“.

Tribunal, tvrdi Milošević, pokušava da ga otruje. Kao dokaz navodi da je analiza krvi od 12. januara 2006, čije je rezultate dobio 7. marta, pokazala prisustvo „izuzetno jakog leka koji se koristi u lečenju lepre i tuberkuloze“, koji on nije koristio, budući da u proteklih pet godina nije uzimao nikakve antibiotike.

Oni koji mi ubacuju lek za lepru sigurno ne mogu da me leče. I oni od kojih sam branio zemlju u ratu i koji imaju interes da me ućutkaju takođe. Obraćam vam se u očekivanju da mi pomognete u zaštiti od kriminalnih aktivnosti u instituciji koja radi pod znakom OUN i da što pre budem u mogućnosti da dobijem adekvatno lečenje u vašoj bolnici – napisao je Milošević samo tri dana pre nego što je preminuo.

Ćerka bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića odobrila da se objave nepoznati detalji o njegovim poslednjim danima u haškoj ćeliji broj E 04.

U noći između 10. i 11. marta 2006. godine sve kamere u Sheveningenu su bile isključene, što je predstavljalo presedan.

Saznajte kada je tačno preminuo bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević i gde je njegovo telo namerno držano više sati kako bi ispario lek za lepru „rifampicin“, koji mu je namerno davan kako bi ga ubili!

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top