All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Ovo je LOPOV koji je ukrao kutiju sa donacijama za LEČENJE PREVREMENO ROĐENOG DETETA u Kotoru (FOTO)

Iz “Kamelije” mole sve koji imaju informaciju o osobi sa fotografije, da kontaktiraju policiju, kako bi počinilac što pre bio pronađen

Iz Šoping centra “Kamelija” u Kotoru podneli su prijavu protiv muškarca, koji je snimljen kako u nedelju iz zgrade iznosi kutiju za prikupljanje pomoći za lečenje Petra Kašćelana.

Uprava robne kuće na Fejsbuku je objavila kako su dokazi koji mogu pomoći u otkrivanju počinioca – snimak sa nadzorne kamere, fotografija počinioca kao i kutija koja je nađena u reci, predati policiji, i da se nadaju da će to pomoći da počinilac bude identifikovan.

– Ovo nije prvi put da se novac u ŠC ‘Kamelija’ namenjen u humanitarne svrhe prikuplja u kutiji za donacije, i dugujemo veliku zahvalnost građanima koji se uvek odazovu i pomognu da akcija bude što uspešnija, ali ipak nažalost, ima i onih koji su spremni na sve pa i na krađu novca koji je namenjen lečenju deteta – navodi se u objavi na Fejsbuku.

Iz “Kamelije” mole sve koji imaju informaciju o osobi sa fotografije, da kontaktiraju policiju, kako bi počinilac što pre bio pronađen.

Petar Kašćelan je prevremeno rođeni dečak iz Kotora. Prevremeno rođenje ostavilo je trajne posledice na njegovo zdravlje. Porodici se ukazala prilika za izlečenjem na privatnoj klinici “Live hospital” u Turskoj, metodom presađivanja matičnih ćelija.

Za sve to roditeljima je potrebna finansijska pomoć od 32.000 evra.

Pomoć za Petra je prikupljana i uplatama na žiro račun: 510230798423003143, kod Crnogorske komercijalne banke.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top