All for Joomla All for Webmasters
Društvo

ONE SU SRPKINJE KOJE SU SE UDALE ZA BOGATAŠE! Zbog njih su menjale veru, odrekle se karijera, napustile Srbiju, a jedna LJUBAV odolela je SIROMAŠTVO i NEMAŠTINU!

Ove dame su lepe, poznate i uspešne, a kao takve često zadadnu za oko imućnih muškaraca.

O životu Jelene bin Drai i te kako se priča već godinama, naročito od kad se udala za šeika Saida, sa kojim je u skladnom braku, te žive u Dubaiju.

žJelena Jakovljević je bivša mis Jugoslavije a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je upoznala šeika Sida bin Draija koji ima ogromnu kompaniju, a Jelena je vlasnica lanca salona lepote i hotela. Baka njenog muž bila je udata za princa tamošnje kraljevske porodice. Udajom je promenila veru i majka je troje dece, dok njen muž ima samo jednu ženu.

 

 

Marija Karan se u jeku popularnosti udala za holivudskog producenta Džoela Lubina.

Par živi u vili u Los Anželesu i imaju jednog sina, kog je glumica rodila u luksuznoj bolnici koju posećuju najveće zvezde s kojima je često u društvu, a sa suprugom prisustvuje događajima poput Ejmija, i dodele Oskara.

 

 

Jelisaveta Orašanin se nakon nekoliko meseci veze udala za košarkaša Miloša Teodosića, koji je nekoliko godina igrao za CSKA, a priča se da su ga godišnje plaćali 2,5 miliona evra.

 

 

Jelena Đoković je studirala ekonomiju i živela je pravim studenstskim, skromnim životom. Upoznala je Novaka dok još nije bio popularan, a nakon nekoliko godina veze, venčali su se i imaju sina i ćerku.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Foto

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top