All for Joomla All for Webmasters
Društvo

IMALI SU SAMO 100 MARAKA U KUĆI! MAJKA JE NIJE MOGLA GLDATI NA IZBORU! Jelena se udala za ŠEIKA, rodila mu 3 dece, postala milionerka i sad prvi put pokazala kako joj izgleda MAMA! (FOTO)

Jelena Jakovljević, danas Bin Drai, 1998. godine pobedila je na Izboru za mis ponevši čak tri titule. Publika i žiri su bili oduševljeni ali ne i Jelena jer njena majka, kako je jednom prilikom i sama ispričala nije mogla da prisustvuje tom izboru zbog novca koji tada nisu imali.

https://www.instagram.com/p/ByJYlELnPoW/?utm_source=ig_embed

Danas Jelena živi u Dubaiju, udata je za šeika, ima dva sina Hilala i Hamdana i ćerku Asju, a nikada na društvenim mrežama do sada nije sa pratiocima podelila fotografiju svoje majke, što je sada učinila.

Ova njena objava naišla je na oduševljenje jer kako Jelena kaže njena majka ne voli da se fotografiše te do sada nismo imali prilike da je vidimo na profilu ove milionerke, za razliku od oca koji je veoma često na Jeleninim objavama.

Jedna od prijateljica Jelenu je pohvalila zbog toga što je konačno mogla da vidi

i njenu majku na šta je ona odgovorila:

“Mama ne voli da se slika… Jedva sam je i sada naterala”.

View this post on Instagram

Hello from Dubai #likemotherlikedaughter

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Podsetimo, Jelena je na pomenutom izboru za mis bila veoma tužna iako je odnela pobedu o kojoj mnoge devojke maštaju. I sama je jednom prilikom ispričala kako nisu imali 100 maraka koliko je tada bilo potrebno za kartu kako bi i majka i brat prisustvovali izboru. U publici je tada bio samo njen otac.

View this post on Instagram

Sweet 16…….High School "Isidora Sekulic"

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Dijaspora.news/Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top