All for Joomla All for Webmasters
STARS

OGLASILA SE MILICA DABOVIĆ NA SESTRINE PRIČE O BRUTALNOM NASILJU OCA MILANA: Ne osuđujem je, razumem je! Ali ona hoće da je svi ŽALE, a brata nije poželela da vidi u zatvoru!

Jelica Dabović, sestra poznatih igračica Ane i Milice, govorila je o svom teškom životu i kako ih je otac Milan tukao. Milica je rešila da reaguje na njenu priču.

“Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo”, napisala je Milica na Instagramu.

“Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putokaz, ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica, moje sve! Volim”, zaključila je bivša reprezentativka Srbije.

View this post on Instagram

Ne osudjujem , ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren, i slobodan.Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono šta uistinu jesmo . U suprotnom osoba se oseca kao da je zarobljena . Potreba da se oslobodi se izrazava na razlicite nacine , jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu , izbegne vlastitu odgovornost .Deca su sa šesnaest godina vec odgovorna . Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i pocinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuce i stvaraju porodice . Jasno je da uvek možemo , da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo .Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu , da razume , i bude ostvaren . Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla nekada neznanja . Do čega je neka je . Biti fer najveća je pobeda svakog zla ! Vreme je najbolji putukaz ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica-moje sve! ❤️ VOLIM!!!

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on

Ipak, na jedan komentar je morala da odgovori na društvenim mrežama. Pokušala je da odbrani brata Milana koji je osuđen na šest godina zatvora zbog prenosa droge.

“Njemu je namešteno… On je divno biće, koje nema veza sa tim, a onda (Jelica) ta koja nije poželela da ga vidi u zatvoru, o tome ne priča zato što želi da je ljudi sažaljevaju. Uspela je! Bravo za nju”, zaključila je Milica.

https://www.instagram.com/p/BxzmCz0i1u_/?utm_source=ig_embed

Dijaspora.news/Kurir.rs/Foto Printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top