All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

OGLAS DEVOJKE SA SELA Traži muža, ali ne “dečkića koji brije noge i prsa”!

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se oglas koji je izazvao brojne oprečne komentare. Devojka na jednoj od grupa gde se, uglavnom pridaje ili menja poljoprivredna mehanizacija, traži muža koji bi radio na farmi, ali ima nekoliko uslova! Ne želi “dečkića koji brije noge, međunožje i prsa” jer ona, kako kaže, ne želi da radi za njegovu kozmetiku i preparate!

Dok jedni podržvaju oglas i prijavljuju se, drugi komentariđu kako ova devojka traži “magarca a ne muža” i nekoga ko bi radio da bi ona mogla da se provodi!

Evo šta je napisala devojka:

TRAŽIM MUŠKARCA ZA UDAJU!

Obećavam da ću mu biti dobra ženica, i da ću mu kuvati svaki dan i pospremati, samo stoka i ostale životinje moraju biti nahranjene.

Ostala sam rano sama na ovoj farmi moji su umrli prošle godine, odlučila sam se na ovaj potez jer retko izlazim jer nemam stvarno vremena jedva čekam da padne mrak i da odem leći.

Image result for drvoseča

Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, obećavam da ću mu pružiti i više nego što može zamisliti biti ću mu prava kuvarica i domaćica.

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 janjadi, 46 pilića, 19 telića, 8 krmača+28 malih praščića,11 bikova, 4 pasa i 12 mačaka.

Image result for posao na selu

To mora hraniti tri do četiri puta dnevno, ne sme im manjkati niti hrane niti vode. Redovno moraju jesti jer od toga ćemo i mi živeti. Nakon toga ima drugog posla na farmi, od kidanja štala, pa do košnje sena, pravljenje bala, treba orati, tanjirati, saditi i tako dalje kao i na svakom imanju.

Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, po cepa i doveze kući ajde ja ću mu pomoći složiti biti ću toliko dobra.
Prednost imaju oni koji znaju voziti traktor i baratati sa poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim.

Image result for devojka na selu

Ja ne bih radila samo za njegovu kozmetiku i preparate, bankrot bi bio odmah. Tražim striktno seljačkog muškarca dlakavog i punijeg samo neka ne bude vegetarijanac jer nemam nameru jesti samo travu i soju. Pa ako ima koji zainteresovan neka mi se javi.

oglas

dijaspora.news

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top