All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Od danas srpska vozačka dozvola važi i u Emiratima

Ministri Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata Nebojša Stefanović i šeik Abdulah bin Zajed Al Nahjan potpisali su dva memoranduma o razumevanju, koji će unaprediti saradnju dve zemlje na polju saobraćaja, bezbednosti i terorizma, saopštio je MUP Srbije.

Zahvaljujući sporazumu o priznavanju vozačkih dozvola, građani Srbije koji su privremeno ili stalno nastanjeni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, moći će bez polaganja teorijskog ili praktičnog ispita da zamene važeće srpske vozačke dozvole za one koje se koriste u UAE – navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i i ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje UAE Al Nahjan stavili su paraf i na Memorandum o saradnji u domenu bezbednosti i borbe protiv terorizma.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Memorandum o saradnji u domenu bezbednosti omogućiće bližu saradnju dve policije u borbi protiv svih vidova kriminala, a posebno protiv terorizma.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Taj sporazum je, kako se dodaje u saopštenju, posebno važan imajući u vidu terorističke pretnje s kojima se suočavaju mnoge zemlje širom sveta.

(Dijaspora.news/Tanjug/Telegraf)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top