All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Obožavali smo ga kao GIGU MORAVCA i teško nam je što ovo čujemo: Glumac se 3 GODINE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU i sad je progovorio o borbi da ostane ŽIV! (FOTO)

Dramski umetnik kojeg je publika posebno zavolela u ulozi Gige Moravca u “Boljem životu”, imao je ozbiljne probleme, koji je prevazišao uz pomoć snažne volje, porodice i stručnih lekara.

Glumac Marko Nikolić progovorio je o teškoj borbi sa opakom bolesti, pa priznao da mu sada svakodnevica izgleda potpuno drugačije, iz straha da neće preživeti ako se oboljenje vrati.

 

– Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti. Kada sam pre tri godine saznao da imam teško oboljenje, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovek spreman da uradi sve samo da bude živ – poručio je glumac.

 

– Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste godine. Počeo sam u gimnaziji sa vinjakom, kao student prešao sam na stomakliju, a posle na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje – priznao je Nikolić.

 

– Cigare mi se čak i gade, a što se alkohola tiče, jedino leti poželim pivo, ali ga ne uzmem. Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živeo bih 120 godina. Pošto tako ne umem, ne pijem uopšte – zaključio je proslavljeni glumac.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top