All for Joomla All for Webmasters
Magazin

NOBELOVAC ZAPANJIO SVET: Napisao knjigu o IZLEČENJU RAKA pomoću čudesnog leka iz prirode!

Čaga je moćno sredstvo protiv stresa kao uzročnika gotovo 90% svih bolesti. Čaga (lat. Inonotus oblikuus) parazitska je gljiva na brezi koja nalikuje izgoreloj izbrazdanoj kori.

Raste u šumama breze širom Severne i Istočne Evrope, Rusije i Koreje.

Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima “dar od Boga” i “kraljica bilja”.

Stari Azijci su je primenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže (chi), verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet. Njena lekovitost dokumentovana je u najstarijem službenom popisu lekovitih materija, kineskoj knjizi Shennong Ben Cao Đing, staroj 2300 godina.

U tom je delu zahvaljujući raznovrsnim i sveobuhvatnim lekovitim svojstvima prozvana “nadmoćnom biljkom”. Sibirska čaga postala je vrlo popularna kada je spomenuta u knjizi “Odeljenje za rak” nobelovca Aleksandra Solženjicina.

FOTO: PROFIMEDIA

On je pisao o vlastitom ozdravljenju od karcinoma pomoću čaja od čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama. Danas se na cagi sprovode mnoga istraživanja i sve više ljudi otkriva njenu isceliteljsku moć.

Sibirska čaga postala je vrlo popularna kada je spomenuta u knjizi “Odeljenje za rak” nobelovca Aleksandra Solženjicina.

FOTO: PROFIMEDIA

On je pisao o vlastitom ozdravljenju od karcinoma pomoću čaja od čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama.

Istraživanja su pokazala da je čaga prepuna lekovitih i čudotvornih bioloških aktivnih materija od kojih neke ne sadrži nijedna druga biljka.

U njenom sastavu nalaze se fenolni jedinjenja, melanin, triterpenoid i betulinska kiselina zaslužna za pobedu ove biljke nad najmucnijom bolešću današnjice – rakom.

Čaga je prirodni borac protiv gotovo svih vrsta tumora zahvaljujući upravo betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene ćelije, pritom ne dirajući zdrave.

Čaga vrlo efikasno, prema svedočanstvima i istraživanjima ruske nauke deluje protiv raka dojke, jajnika, prostate, pluća, želuca, slezine, mozga i timusa, leukemije, svih vrsta melanoma i limfoma.

Čaga svojim moćnim protivupalnim dejstvom i mehanizmom apoptoze uništava deformisane ćelije. Najmoćnijim oružjem ove gljive smatra se čagina kiselina, koja prema tvrdnji ruskih naučnika normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe i tkiva ljudskog organizam.

Korisna je i kao dodatak konvencionalnim sredstvima za hemoterapiju, jer ublažava njihove nuspojave i jača imunitet.

Čaga je i moćan adaptogen, što znači da deluje i protiv stresa koji uzrokuje 90 posto svih bolesti na svetu.

Sovjetska vlada je svojevremeno svojim sportistima i astronautima naredila da koriste Adaptogen za poboljšanje umnih i fizičkih sposobnosti.

Ruski naučnici uspeli su da naprave kreme od čage za zglobove i vene. Razvili su sistem mikrokapsula, koji omogućava sastojcima čage da lako prodru u kožu i deluju neposredno u zglobu, u žarištu obolenja.

Taj lek ublažava bol, zaustavlja grčenje mišića, podstiče uklanjanje soli i toksina iz zglobova, osetno usporava njihovo starenje i razaranje hrskavičavog tkiva.

FOTO: PROFIMEDIA

Izveštaji iz klinike u Vladivostoku spominju stopostotno izlečenje od psorijaze, što se jako retko postiže kod te bolesti.

Aktivne komponente u čagi deluju:

  • antioksidativno
  • antikancerogeno
  • antitumorski
  • antivirusno
  • imunostimulativno
  • analgetski
  • antiupalno

Pogledajte kako pripremiti čaj od čage:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top