All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

NI ONA NIJE ODOLJELA PUTINU Komersant o ženi crnogorskog ambasadora: “Koliko je fotografija snimila? 400? 500?”?!

Vesna Jovović, supruga ambasadora Crne Gore u Moskvi Igora Jovovića, koji je istu funkciju obavljao i u Beogradu, neočekivano je postala glavna zvijezda moskovskog dnevnog lista Komersant, pošto je na prijemu u Kremlju 9. novembra napravila svojevrsni šou
Tog dana ambasadori nekoliko zemalja uručili svoje akreditacije predsedniku Rusije Vladimiru Putinu. Putin je rekao šta misli o Trampovoj pobjedi, a izveštač Komersanta je obratio veću pažnju na ženu ambasadora Crne Gore nego na samu ceremoniju.

“Više od 15 minuta prije nego što je počela ceremonija, dok su ambasadori očekivali dolazak Putina, supruga crnogorskog ambasadora prišla je svom mužu i sumanuto se fotografisala sve vrijeme. Krupni plan, zajednička fotografija… Snimila je 50 fotografija i nije mogla da se smiri. A onda se pojavio Putin i potpuno je izgubila interes za muža. Sada je isto tako strasno slikala ruskog predsjednika. Krupni plan, ovakav, onakav… Sišla je s merdevina, naslonila se na kanap i sagnula prema Putinu… Saradnik FSO se ljubazno osmjehivao, nije je dalje puštao, iako je ona to  žejlela. Sagnula se pod uglom od 90 stepeni i postojala je već opasnost da krene protiv zakona fizike. Tu se pojavio i drugi saradnik FSO, uhvatio je za sako i naglo povukao nazad” piše novinar Komesranta.

“Koliko je fotografija snimila? 400? 500? Nisam mogao da shvatim kako je to moguće…”, nastavlja novinar moskovskog lista.

“Posle predaje akreditivnih pisama i upoznavanja sa novim ambasadorima iznijeli su šampanjac. Treba li reći ko je bio prvi kraj poslužavnika? Ne, ne samo Vladimir Putin (jer prvo su njemu ponudili). Naravno – crnogorski ambasador u Rusiji. Tada su već zamolili novinare da napuste Andrejevsku salu Kremlja, ali ambasadorova žena je to već vidjela i počela je očajno da se udara o grudi saradnika FSO svojim grudima. To je bila veoma osjećajna scena. Ona je morala to da uslika! Eto zašto je ona došla. Njen suprug stoji pored predsjednika Rusije i jedini od ambasadora koji sa njim razgovara. I kako samo razgovara! A ona to ne može da snimi! I ne može da ne snimi!!! Ne može čak ni da vidi! Štaviše, saradnici FSO je polako guraju prema izlazu. Meni je ostalo samo da se čudim koliko strpljenja ti ljudi imaju. A nisu baš uvek tako strpljivi. Šta je na njih tako uticalo? Možda njen drečavi plavi kostim? Možda velika ‘zlatna’ dugmad na kostimu. Štagod… na kraju su je izgurali. Ona je malo sačekala, razmislila… I naglo pojurila ka drugim vratima otvorenim za ambasadore. I već je bila spremna da škljocne. I škljocnula je čini mi se nekoliko puta iz svog… malo je reći amaterskog aparata. Na kraju su ipak morali da primijene silu. I zatvorili vrata”, završava svoj tekst novinar Komesranta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top