All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MAMA, UBILI SU TATU: Ovo je lekar iz Niša koga su GREŠKOM ubili u pucnjavi u Bečićima

Doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, brat od strica Saše Borete, jednog od osuđenih za ubistvo pomoćnika načelnika Uprave za opšti kriminal MUP-a Crne Gore Slavoljuba Šćekića, ubijeni su jutros u pucnjavi ispred lokala “Trofej” u Bečićima.

– Nije imao šansu da preživi, pogođen je sa pet hitaca od kojih je jedan bio direktan pogodak u glavu. A jedini peh mu je bio što je imao taj ritual da svakog jutra popije kafu u tom kafiću koji je bio na pedesetak metara od njegove kuće. Cela ta priča nema veze sa njim, bio je slučajna žrtva – kaže dr Nataša Potić Zečević, supruga dr Dragana Zečevića koji je ubijen je slučajno prilikom pucnjave u kafiću “Trofej” u Bečićima.

Poznati niški ginekolog od 2000. godine živeo je u Bečićima gde je imao porodičnu kuću a u Crnoj Gori je stekao i nedostajući deo staža.

– Posle Niša radio je u još nekim klinikama u Crnoj Gori dok pre tri godine nije stekao uslov za penziju. Odlazak u taj kafić, bio mu je manir. Svakog jutra posle doručka, tu je dolazio na kafu i ostajao do 12, 13 časova i posle toga išao na ruka. Taj lokal je na 50 do 100 metara od njegove kuće. I kada bi deca dolazila, ili prijatelji iz Niša, uvek bi tu sedeli na kafu. Ali, jedini peh mu je bio što se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu – priča supruga stradalog lekara.

Ona kaže da je njen suprug zadobio povrede zbog kojih nije imao šanse da preživi.

lekar-ubijen

– Jedan hitac mu je zdrobio nadlakticu, jedan podlakticu, jedan karlicu, a jedan butnu kost. Sve je to moglo možda da se operiše, ali pogodak u glavu je bio fatalan. Ako je za utehu, nije se mučio jer je smrt bila trenutna – priča ona.

Dr Zečević je, dodaje, poticao iz ugledne lekarske porodice – otac mu je bio pedesetih godina prošlog veka prvi upravnik Ginekološko-akušerske klinike, a i sam je bio vrstan lekar.

– Bio je šok za sve nas. Zvala me ćerka u sredu oko 11.50 časova. Nju je zvala tetka iz Nemačke, koju je pozvala komšinica.

Rekla je: “Ubili su tatu, evo tetka me zvala”. Taman što sam saopštila sinu, već mu je kolega iz Katara koji je video vest na internetu, izjavio saučešće. Deca su odmah otišla u Crnu Goru. Obdukcija je rađena, tek kada su ga deca identifikovala – priča žena.

Nakon pucnjave, u kojoj je ubijen Đorđe Boreta, brat od strica Saše Borete, optuženog za ubistvo policijskog ispektora Slavoljuba Šćekića, iz Uprave policije Crne Gore je saopšteno da postoje indicije koje ukazuju na to da je “upotreba vatrenog oružja posledica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona.

Dijaspora.news Izvor blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top