All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Neviđeni snimci tajanstvene Oblasti 51: Prišli su nikad bliže američkoj bazi da otkriju da li je tu zatvor za vanzemaljce (VIDEO)

Ulaz je dopušten samo malom broju ljudi, bezbednost je na visokom nivou, a lokacija je u velikoj meri ostala misterija sve do danas

Par neustrašivih istraživača su snimili fascinantne fotografije u jednoj od najčuvanijih baza američke vojske svih vremena, za koju se čak navodi da je i zatvor za vanzemaljce, Oblast 51, prenosi Dejli Mejl.

Ona je smeštena u pustinji Nevada i osnovana je 1955. godine kako bi se testirao izviđački avion Lokhed U-2.

Međutim, postalaje mesto gde su se vršila otkrića vezana za NLO. Javnost ju je povezivala sa navodonim hapšenjima vanzemaljaca i vladinim zaverama.

Ulaz je dopušten samo malom broju ljudi, bezbednost je na visokom nivou, a lokacija je u velikoj meri ostala misterija sve do danas.

Američki istraživači koji se bave pitanjem vanzemaljaca Tim i Trejsi Dojl, koji upravljaju Jutjub kanalom NLO istraživači, popeli su se na na vrh Tikabu od 2.438 metara.

On se nalazi na oko 40 kilometara od lokacije gde je navodno Oblast 51. Tu su uspeli da fotografišu ovu tajanstvenu oblast i da slike prezentuju javnosti.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top