All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Nataši je američka službenica pomogla da reši problem sa dokumentima, a kada je htela da joj zahvali, doživela je iznenađenje (VIDEO)

Nataša Lazić Milošević je “zelenu kartu” za Ameriku dobila na lutriji, pa je emigrirala sa porodicom i započela na drugom kontinentu novi život.

O mnogim detaljima i specifičnostima, prilagođavanju novoj sredini, traženju posla, selidbi, nostalgiji i brojnim drugim temama, Nataša otvoreno priča u videima na svom Jutjub kanalu “Nataša NLM – Život u Americi”.

U jednom od videa ispričala je svoje iskustvo sa američkom službenicom, koja joj je ljubazno i profesionalno pomogla da se ubrza proces izdavanja dokumenata. Srećna zbog toga, Nataša je poželela da joj se zahvali na predusretljivoti i ljubaznosti, pa joj je u to ime, odnela simboličan poklon. Međutim, ubrzo je doživela iznenađenje – sledećeg jutra poklon joj je vraćen brzom poštom, uz prateće pismo.

Službenica se u pismu zahvalila na pažljivom gestu, ali je istakla da je ona pomažući Nataši – samo radila svoj posao, te da poklon, ma koliko bio simboličan, ne može da primi. Pogledajte u videu šta se tačno dešavalo i šta je sve američka službenica odgovorila, a na kraju priče ostaje pitanje koje i Nataša postavlja: da li bi ikada u Srbiji državni službenik postupio na isti način?

Dijaspora.news/Nasiusvetu.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top