All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Miodrag je najveći lažov u Srbiji i ponosi se time: Evo kako mu je to pošlo za rukom

Neobično takmičenje preraslo je u tradicionalnu manifestaciju

Jedna od najluđih takmičenja u zemlji je “Lažijada”, koju svake godine organizuje “Društvo lažova Drlače” u istoimenom mestu.

Dobićemo odgovor ko najbolje laže

Na poslednjem održanom nadmetanju 9. avgusta ponosnu titulu “lažova godine” poneo je Miodrag Avramović.

Ocenu i izbor pobednika vršili su istaknuti i dokazani “lažovi” iz Drlača, a po okončanju takmičarskog dela programa, koji je izazvao veliko interesovanje meštana i stanovnika iz okruženja, a i šire, usledilo je narodno veselje za sve posetioce “Lažijade”.

– Negovanje ovakvih i sličnih manifestacija je od izuzetne važnosti za čitav kraj. Okuplja mnoštvo učesnika i posetilaca koji dolaze u Drlače na drinsku manifestaciju, upoznaju se sa lepotama ovog dela Srbije i vraćaju nam se da odmaraju kod nas, splavare, obilaze Bobiju, kanjon Trešnjice, verske objekte – kazala je direktorka to Ljubovije Slađana Grujičić.

Ona je naglasila da je manifestacioni turizam u ekspanziji u čitavom svetu.

– Zemlje i regije postaju prepoznatljive po manifestacijama koje se na tim područjima organizuju. Tu je i jedna od naših razvojnih šansi, a dokaz za to je Drinska regata koja je pokrenula razvoj turizma u našoj opštini. Mnogu su baš zbog regate došli prvi put i sada su nam stalni gosti tokom čitave godine – tvrdi Grujičić.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top