All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MAJKE CRNE GORE PREKIDAJU ŠTRAJK GLAĐU: Nećemo dozvoliti da uživajaju dok nas gledaju kako umiremo

Korisnice naknada za troje i vise dece odlučile su da prekinu štrajk glađu, ali će nastaviti proteste ispred Skupštine Crne Gore, kazala je predsednica koordinacionog odbora žena Željka Savković.

“Nećemo da dozvolimo da uživajaju dok nas gledaju kako umiremo tu. Protest ćemo nastaviti mirno i dostojanstveno. Pozivamo svaku majku da se dozove u pamet i neka ne dozvoli da niko nikada ne uvlači ruku u njen džep. Pozivamo svakog poštenog građanina Crne Gore da nam se pridruži”, rekla je Savković.

Ona je pozvala građane da ih podrži da “i dalje Bulevar Svetog Petra Cetinjskog “držimo slobodnom teritorijom”.
“Šta smo dočekale. Ono što smo i mislili sramnu odluku Ustavnog suda. Nećemo ih kritikovati. Ne zaslužuju. Ali ću da vas molim da u ovoj borbi koja je otpočela istrajemo”, rekla je Savković.

Ona se zahvalila svima koji su pomogli finansijski i logistički majke koje 23 dana protestuju ispred Skupštine, a neke od njih 11 dana štajkuju glađu.

“Hvala i onima koji nam nisu pružili podršku. Hvala i policajcima koji su nas sve ove dane bodrili i pružali nam podršku”.

Ona je kazala da okupljenima “ne pada na pamet” da ruše i da ako krenu nasilnički protesti da svaki kamen koji padne na neku od zgrada ispred kojih se nalaze da je pao na majke.

(Dijaspora.news/vijesti.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top