All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

MAJKA BEBE PRETUČENE NASMRT: Mog Pavla očuh je zlostavljao jer mu je smetao njegov plač!

MAJKA Jelena Jovović priznala je da je njen sin Pavle preminuo od posledica surovih batina koje mu je tokom nekoliko meseci nanosio očuh Nermin Šišić iz Tuzle. Ona je pred tužiocem izjavila da je znala da njen nevenčani suprug tuče Pavla, jer mu je smetao plač bebe. Dete se od batina i nebrige osećalo sve lošije. U nedelju, u toku pokušaja šetnje, Šišić je pesnicom, preko ćebeta, udario dečačića u lice, što je verovatno bilo kobno za Pavla.

Dete je tukao često i u njenom prisustvu, zbog čega se, kako je rekla, svađala sa njim. Ona nije mogla da objasni zbog čega nasilje nije prijavila policiji, nadležnim službama ili ga nije izbacila iz kuće. Kao jedini razlog zbog kog nije prijavila Šišića, navela je strah da bi mogao i njoj “nešto da uradi”, iako je, prema sopstvenom priznanju nikada nije udario.

Zapisnik sa ovog potresnog priznanja potpisao je viši državni tužilac Zoran Vučinić, da bi potom sudija za istragu Vladimir Novović odredio pritvor do 30 dana. Veliki broj advokata odbio je da po službenoj dužnosti brani Šišića i majku deteta koji su živeli u vanbračnoj zajednici, ali je Više državno tužilaštvo u sredu odredilo dva advokata čija imena zbog specifičnosti slučaja nisu saopštena.

Šišić se branio ćutanjem, a Jovovićeva je detaljno pred tužiocem iznela šokantne detalje, počev od toga da je njen nevenčani suprug svaka dva-tri dana tukao njenog sina stisnutom pesnicom u lice jer je tvrdio da dete plače iz hira.

Šišić kod nje stanuje od septembra prošle godine. Malog Pavla počeo je da maltretira u novembru. U nedelju pre nego je dete s teškim povredama hospitalizovano, kako je rekla, dečak se probudio oko 10 sati, ona je primetila da je pospan i malaksao. Oko 12 sati pošli su na brdo Ljubović gde ga je Šišić izvadio iz kolica, jer je hteo da dete hoda. Kako dečak zbog malaksalosti to nije mogao, Šišić ga je stavio na ćebe a potom udario otvorenom šakom u usta.

Posle toga dete je potpuno malaksalo, pa je Šišić pozvao Hitnu pomoć. Po dolasku Hitne pomoći on je otišao sa dečakom, dok je ona, otišla kod komšinice kojoj je rekla da joj sin nije dobro, da ne daje znakove života, pa je zatim sa njom otišla do dečje bolnice.

dijaspora.news/novosti.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top