All for Joomla All for Webmasters
Planeta

MAJKA (23) PROGLAŠENA KRIVOM ZA UBISTVA DVE ĆERKE: Ugušila je devojčice jer su joj smetala da se bavi prostitucijom! Ni u jednom momentu nije pokazala emocije! (FOTO)

Britanka Luiz Porton (23) proglašena je krivom po dve tačke optužnice za ubistvo svoje dve ćerke.

Majka je ugušila svoje ćerke, 3-godišnju Leksi Draper i 16-mesečnu Skarlet Vaughan, jer su joj smetale u poslu eskorta koji je obavljala pored manekenstva, javlja Dejli Mejl.

Pojavili su se i snimci koji pokazuju zadnje trenutke života dve devojčica pre nego što ih je ubila majka koja je za život zarađivala pružajući seksualne usluge muškarcima koje je upoznala na internetu i šaljući im svoje vruće fotografije i video snimke.

Na jednom snimku se vidi kako Porton staje na benzinskoj pumpi iako je Skarlet umirala na zadnjem sedištu automobila. Drugi ipak, prikazuje ulazak Luiz i dece u zgradu u kojoj su živeli svega nekoliko sati pre nego što je Leksi nađena mrtva. Zabeležen je i hitan poziv na broj 999 u kojem je Porton operateru rekla da je Leksi prestala da diše.

 

https://www.facebook.com/louise.porton.98/posts/586204545166981

Ožalošćeni otac

Otac dve devojčice Kris Draper izjavio je: “Srce nam je bilo slomljeno kada smo izgubili Leksi. Nakon toga smo saznali za Skarlet.”

“Sve čini još tužnijim to što sam Leksi poznavao jako kratko, a Skarlet nikada nisam upoznao. Nedostajaće mi sve posebne prilike koje sam mogao da provedem sa njima. Njihov gubitak nije pogodio samo užu porodicu nego i sve koji su bili deo njihovih života. Jedina uteha nam je što znamo da su zajedno”, dodao je.

Hladnokrvna ubistva

Porton je tvrdila da su devojčice umrle prirodnom smrću, no nakon vesti o njihovim smrtima reagovala je bez prevelikih emocija. I na proglašenje da je kriva reagovala je hladno.

Porota je utvrdila da je dan nakon što je Leksi umrla Porton primila 41 zahtev za sastanak putem interneta i da je na Skarletinu smrt reagovala “mirno i bez emocija”.

 

Gepostet von Louise Porton am Mittwoch, 5. Oktober 2016

Dok je Leksi ležala bolesna u bolnici, Porton je na internetu objavljivala fotografije u toplesu i nudila seksualne usluge muškarcu kojeg je upoznala onlajn.

Porton je ugušila Leksi 15. januara, a nakon toga je zabeleženo kako se smejala na sahrani svega dva dana pre nego što je 1. februara ubila Skarlet.

Porota je potvrdila da su joj na mobilnom telefonu nađeni čudni rezultati pretraživanja, poput “koliko je potrebno mrtvom telu da se skroz ohladi?” i “pet čudnih stvari koje se dogode kada umrete”.

Obe devojčice imale su simptome namernog ometanja disanja, a Skarlet je čak krvarila iz vrata.

“Lekari nisu mogli da pronađu ništa što bi upućivalo na prirodnu smrt devojčica”, rekao je tužilac.

 

Gepostet von Louise Porton am Montag, 24. Oktober 2016

Leksi je bila u bolnici svega dva dana pre smrti, ali lekari su joj samo propisali antibiotike i poslali je kući. Dok joj je ćerka bila u bolnici, Porton je otišla u toalet i slikala se u toplesu.

Istog dana zabeleženo da je na netu tražila “da li može da se umre sa začepljenim nosom i zalepljenim ustima?” i “koliko vremena je potrebno za oživljavanje nakon utapanja?”.

Sud je utvrdio da je Leksi bila mrtva kad je Porton uputila hitan poziv, a snimak na benzinskoj pumpi pokazuje da je stala da natoči gorivo kad je vozila Skarlet u bolnicu. Lekari su potvrdili da je Skarlet u bolnicu stigla u beživotnom stanju.

Detalji sa suđenja

Na prvom danu suđenju utvrđeno je da se od 2016. do 2017. godine za decu više brinula gazdarica stana u kojem su živele, dok je Porton istovremeno imala druge obaveze i činila sve samo da ne mora biti uz njih.

Sud je utvrdio da je Porton ubila svoje dve ćerke jer su joj bile prepreka u poslu koji je obavljala. Ona je, ipak, na suđenju rekla: “Moje ćerke mi nikad nisu smetale i svoj život sam prilagođavala njima. Još uvek ne znam kako su umrle.”

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Index.hr/Dejli Mejl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top