All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Leskovčanin besan što nema posao, pa prodaje fakultetsku diplomu preko interneta: Vaša je za samo 9.999 dinara (FOTO)

Po prvi put u novijoj istoriji možete lako priuštiti originalnu diplomu i obezbediti sebi bolju budućnost – navodi se u oglasu

– Hteli biste da postanete profesor, direktor javnog preduzeća… Ambicije i planovi za tako nešto vam ne nedostaju, ali vam nedostaje diploma – ovako glasi jedan oglas na sajtu Limundo, preko kog Leskovčanin pokušava da bar na taj način unovči svoje mukotrpno studiranje.

I zato, ako vam treba diploma sa niškog Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja, uz koju ide i visok prosek, ovaj Leskovčanin nudi upravo to. S obzirom na to koliko je on uložio u ovo parče papira tokom studiranja, početna cena na licitaciji je prava sitnica – samo 9.999 dinara.

– Ništa ne brinite, jer sada, po prvi put u novijoj istoriji, možete lako priuštiti originalnu Diplomu državnog fakulteta i obezbediti sebi bolju budućnost – navodi se u oglasu.

Dodaje dalje da je diploma originalna, stečena mukotrpnim radom, i kao takva potpuno neupotrebljiva osobi koja ju je na taj način stekla.

– Ali, Vi je sada možete kupiti, što bi Vas, uz malu podršku pravih prijatelja automatski predodredilo za neko od gore pomenutih zanimanja/funkcija – napisao je Leskovčanin.

Kao pravi prodavac, on nastavlja da hvali svoj proizvod.

– Iako stečena sada već davne 2009. godine, Diploma je odlično očuvana i samo povremeno vađena iz zaštitnih dekorativnih korica radi fotokopiranja za potrebe nameštenih konkursa.

– Pored toga što je stečena na državnom fakultetu, neki od manjih nedostataka još mogu biti i nešto viši prosek studija i već upisano ime i prezime trenutnog vlasnika. Ali ako ste maštoviti i dovoljno spretni u falsifikovanju, ovo će za Vas predstavljati dečju igru – piše u oglasu.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top