All for Joomla All for Webmasters
Srbija

KRVAVI ZLOČIN U KULI ZBOG BOLESNE LJUBOMORE: Pucao joj u glavu jer je htela da se vrati mužu

Blagoje Batrić (61) iz Kule ubio je Radu Đukić (50), s kojom je bio u ljubavnoj vezi, pa je izvršio samoubistvo.

Kako saznajemo, Blagoje je usmrtio Radu jer je ona navodno htela da se vrati svom suprugu, s kojim ima sina.

Blagojevo i Radino telo nađeni su juče u njegovoj kući u Ulici Veljka Vlahovića 31 u Kuli.

– Pored njega je ležao pištolj i zasad je poznato da je Blagoje ispalio dva metka u Radu, a sebe ubio trećim – kaže Kurirov izvor upućen u istragu.

Sin pokojne Rade prijavio je u nedelju oko 22.30 časova da je njegova majka po podne otišla od kuće, ali da se nije vratila niti se javlja na telefon.

– Policajci su oko ponoći otišli u kuću Blagoja, kod koga je ona ranije radila i s kojim je navodno bila u vezi. U porodičnom domu zatečeni su leševi dvoje ljudi. Veruje se da je motiv ubistva i samoubistva to što ga je Rada napustila i odlučila da se pomiri sa suprugom – dodao je naš sagovornik.

Blagojeve komšije kažu da kuća u Ulici Veljka Vlahovića pripada njegovoj ćerki, koja stanuje u Veterniku sa suprugom i detetom.

– On je tu živeo sam, a u dvorištu je napravio halu u kojoj su bile mašine za proizvodnju papirnih kesa za brašno. Koliko znam, Rada je počela da radi kod njega, a kasnije su navodno počeli da se zabavljaju – priča komšija.

Obdukcija je utvrdila da je Rada prva ubijena, sa dva metka, jednim u leđa i drugim u glavu. Potom je Batrić u sebe ispalio tri hica – dva su ga samo okrznula, a treći je završio u njegovom grudnom košu.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top