All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

KRVAVI EPILOG MATURANTSKE ŽURKE: Posle masovne tuče, ranjen nevini posmatrač

Maturant nikšićke Gimnazije Vukašin Krunić (19) ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći ispred svadbenog salona koji se nalazi u Ulici 18. septembar.

Na njega je, kako je Vijestima nezvanično rečeno iz policije, pucao vršnjak Stefan Perović, takođe maturant Gimnazije, i tom prilikom mu naneo prostrelnu ranu u predelu ispod kolena.

Krunić je prevezen u Opštu bolnicu, a Perović je ubrzo nakon pomenutog događaja uhapšen. Priznao je da je pucao, a policija je tokom uviđaja pronašla dve pištoljske čaure kao i pištolj koji je poslat u danilovgradski Forenzički centar radi veštačenja.

Maturanti su u svadbenom salonu napravili žurku povodom završetka školovanja, a pucnjavi je prethodila svađa i tuča u kojoj je učestvovao veći broj mladića.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, Krunić nije učestvovao u tuči, već se zadesio u blizini događaja. Prema rečima dr Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice u Nikšiću, Krunić je primljen zbog povrede leve potkolenice.

“Bez oštećenja je koštanih i neurovaskularnih struktura. Zadržan je na odeljenju opšte hirurgije zbog opservacije. Stabilnih je vitalnih parametara i van životne je opasnosti”, kazao je Ašanin “Vijestima”.

(Dijaspora.news/Vijesti)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top