All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Kristijan je otputovao čak do Amerike da iznenadi verenicu za njen rođendan, a tek kada je izvadio poklon (VIDEO)

Kada je konačno stigao na odredište, sreo se sa prijateljima koji su mu pomogli da organizuje iznanađenje za svoju voljenu

Kristijan Iličić, mladić ih Hrvatske, voli da putuje i do sada je već obišao preko 60 zemalja. Redovno dokumentuje svoje avanture, a njegove fotografije i snimci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pošto već ima toliko veliku ljubav prema putovanjima nije mu bio nikakav problem da “skokne” do Amerike kako bi iznenadio svoju verenicu Andreu za njen rođendan.

Naime, posto se njegova verenica nalazi u Džekson Holu u Vajomingu, Kristijan je odlučio da je iznenadi svojom dolaskom i poklonom.

Kada je konačno stigao na odredište, sreo se sa prijateljima koji su mu pomogli da organizuje iznanađenje za svoju voljenu.

Kako bi iznanađenje bilo potpuno i kako ona ne bi odmah saznala da jo on došao, Kristijan je na rođendansku zabavu došao obučen u kostim lava i predao joj poklon i poruke.

Andrea je bila izuzetno dirnuta pažnjom svog verenika i u jednom trenutku se čak i rasplakala.

Onda je Kristijan skinuo kostim sa glave i iznenadio svoju verenicu. Ona je u prvom trenutku ostala bez reči, a onda mu je poletela u zagrljaj.

Ovakav njegov gest je oduševio Kristijanove pratioce na društvenim mrežama koji su pohvalili njegovu romantičnu stranu.

Pogledajte video:

Rođendansko iznenađenje u Americi

Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola svijeta kako bih osobu koju volim i koju nisam vidio 3 mjeseca iznenadio za njen rođendan. Pogledajte reakciju nakon što me ugledala. <3 <3 <3 #samoljubav

Posted by Kristijan Iličić on Montag, 14. August 2017

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top