All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

KRAJ LJUBAVI Predaleko su Moskva i Beograd!

Ćerka Svetlane Ražnatović i košarkaš Miloš Teodosić rešili da stave tačku na tromesečnu vezu.

Anastasija Ražnatović

Foto: Mitar Mitrović / RAS SrbijaAnastasija Ražnatović

Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, Anastasija i svetski poznat košarkaš rešili su da se u miru rastanu, a njihovi putevi su se razišli jer nisu mogli da podnesu veliku razdaljinu.

– Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu – priča naš dobro obavešteni izvor. Inače, romansa između kapitena srpske reprezentacije i Cecine naslednice do pre mesec dana bila je tajna, a Anastasija je u tom periodu posetila Teodosića u Moskvi, gde košarkaš igra za CSKA.

Miloš Teodosić

Foto: M. Metlaš / RAS SrbijaMiloš Teodosić

Međutim, onog momenta kada je “Blic” ekskluzivno otkrio vest o novom izabraniku Cecine ćerke par nije želeo da se oglašava u medijima niti da otkriva detalje romanse.

Tako je Miloš svojevremeno preko svog PR tima izjavio da ne priča o privatnom životu, dok je Anastasija na svakom javnom događaju medijima jasno stavljala do znanja da ne želi da govori o novom izabraniku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top