All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

KOMŠIĆI NE PRESTAJU DA ZGRAŽAVAJU HRVATSKU JAVNOST: Otac brutalnog ubice pratio sudiju, odmah je dobila policijsku zaštitu!

ZAGREB – Sudija Sanja Mazalin, koja je Davida Komšića (209 osudila na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan (18), dobila je policijsku zaštitu.

Kako nezvanično saznaje Index policija je donela ovu odluku nakon što je ubičin otac, Ivo Komšić, juče navodno pratio sudiju do zgrade suda.

Kada je Mazalinova ušla u zgradu suda, Komšić je kako piše Index posle nekoliko minuta stigao na isto mesto. Navodno je gledao u parkirane automobile i njihove registracije i zadržao se kraj automobila sličnog onome koji vozi sudija.

Posle toga, Ivo Komšić, je priveden na informativni razgovor u zagrebačku policiju. Pušten je jer nije utvrđeno krivično delo. Inače otac Davida Komšića pobesneo je zbog presude i u sudnici je napravio scenu zbog čega ga je obezbeđenje izbacilo napolje.

 

“On je dete. Sramota”, rekao je Komšić stariji kad je čuo presudu. Dodao je da mu se “tako sudi jer je poreklom iz Bosne”.

Sudnicu su napustili i ostali članovi porodice, osim jedne sestre koja je ostala  plačući u sudnici.

Tijekom suđenja, Komšićevi su roditelji tvrdili da su sina liječili u Bosni zbog psihičkih problema. Tvrdili su da nisu htjeli da se sazna ovdje da je bolestan. Dokaze za to nisu imali.

(dijaspora.news/kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top