All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Kako vlada procjenjuje kome treba pomoć? Po drhtavom rukopisu. Da, dobro ste pročitali

Screenshot: RTL

GLASNOGOVORNICA vlade, Sunčana Glavak, danas je gostovala u RTL-ovoj emisiji gdje je govorila o građanima koji pišu vladi tražeći pomoć.

Ispričala je tako kako je od početka Plenkovićevog mandata u vladu pristiglo 6395 pisama, koja su upućena njemu osobno ili distribuirana ministarstvima.

Rekla je kako u pismima bude svega, ponekad i hejtanja, a potom i pojasnila svojevrsni “kriterij” kojim se vladini službenici vode kada procjenjuju je li pomoć stvarno potrebna osobi koja je poslala pismo.

Ako pišete drhtavim rukopisom, vladi je stalo da se taj problem riješi

“U svakom slučaju naše je mišljenje, ako netko piše vladi, ako vi otvorite jedno pismo, ako vidite jedan drhtavi rukopis znači da se čovjek potrudio, da mu je stalo, da ima problem i tada je i vladi stalo da se taj problem riješi”, poručila je glasnogovornica vlade.

O tome što je važno i kako prepoznati kome treba pomoći, kaže kako je to već uhodana praksa.

“Pa mislim da je to već uhodana praksa, da ljudi koji rade u vladinim odjelima ili službama vrlo dobro znaju kada je nešto provokacija ili je netko s nekom drugom namjenom, osim da mu se pomogne, uputio takvo pismo”.Nedugo nakon emisije u kojoj je Glavak govorila o pismima vladi, počele su se pojavljivati i prve reakcije na društvenim mrežama.

(Dijaspora News/Index.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top