All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Kako je savršena srpska svadba prerasla u haos: Rekla mi je da je teško bolesna, a onda me je bidermajerom udarila u glavu!

Neverovatna scena dogodila se na jednoj svadbi u Beogradu

Sanja (31) iz Beograda nikada nije pokušala da uhvati bidermajer na svadbi, ali kada joj se sestra udavala, bilo je logično da se i ona nađe među devojkama koje stoje iza mlade i željno čekaju čuveni buket. Sve do tada nije shvatala koliko su žene, zapravo, očajne kada je o bidermajeru reč. Svoju neverovatnu ispovest odlučila je da podeli sa čitaocima Telegrafa, a mi je prenosimo u celosti.

– Ne zna se ko me više gurao u red za bidermajer, da li majka ili sestra. “Vreme ti je da se udaš”, bila je jedna od najčešćih rečenica pred taj toliko bitan čin. Kao da će mi jedan buket veštačkog cveća pomoći da pronađem srodnu dušu. Ali, rešila sam da im udovoljim i prišla sam ostalim (neudatim) devojkama – kaže nam Sanja.

Dodaje da su se sve devojke uglavnom šalile i da je atmosfera bila baš onakva kako i dolikuje venčanju. Čak je i počela da joj se sviđa ideja da sa sobom ponese bidermajer sa sestrinog venčanja. Da je bilo ko drugi u pitanju, ne bi je bilo briga.

– A onda mi je prišla jedna crvenokosa i ozbiljnim, ali tužnim glasom saopštila da je ona srčani bolesnik koji nikako ne sme da se nervira i da bi zato bilo dobro da joj prepustim hvatanje bidermajera – priseća se Sanja.

Iako joj je cela ta situacija bila neprijatna, i iako je pomišljala da se skloni i udovolji nepoznatoj devojci, bilo joj je sumnjivo da joj sestra nije rekla za drugaricu koja je ozbiljno bolesna.

– Rešila sam da ne skačem za bidermajer, ali nisam želela da se sklonim odatle. Ako ništa drugo, sestra će bar na slici videti da sam bila tamo gde je želela. Ali, “ozbiljno bolesna” devojka nije odustajala. Prilično besnim tonom rekla mi je da treba da se sklonim. Plašila se da pored mene, mladine sestre, nema šanse – kaže Sanja.

U celoj toj konfuziji videla je perifernim vidom da se mlada namešta i kao u filmu baca bidermajer iza sebe. Videla je oko sebe i devojke koje skaču i laktaju se, dok je ona stajala ukopana u mestu.

– Nekom neobjašnjivom silom, bidermajer mi je pao u ruke, ali samo na sekund. Nisam ni stigla da ga stegnem, a “ozbiljno bolesna” devojka mi ga je otela iz ruke. I to nije sve! Iste sekunde me iz sve snage udarila buketom po glavi i viknula: “Mislila si da ćeš me pobediti! Nema šanše”.

Zvanice su ostale zatečene. Bilo je i onih koji su se nasmejali, ali mladencima nije bilo do toga.

– U svakoj drugoj situaciji uzvratila bih joj, ali znala sam da ću tako pokvariti sestri venčanje. Samo sam stajala nepomična. Ne i sestra. Prišla joj je, otela buket i oterala sa venčanja – otkriva nam Sanja kraj ove neverovatne scene.

Na kraju je ona, ničim izazvana, otišla kući s bidermajerom u ruci.

– Ko zna, možda mi i pomogne da se udam…

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top