All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

JELISAVETA HITNO PUTUJE U AMERIKU: Uhapšen sektaš koji je oteo njenu unuku! ŽIGOSAO ŽENE I TERAO IH NA NAJUŽASNIJE STVARI!

Kit Ranijer, u čijoj je sekti i Indija, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, optužen za trgovinu ljudima i podvođenje žena, koje je terao na seks, a potom im telo žigosao svojim inicijalima.

Vođa zloglasne sekte NXIVM (Neksijum) Kit Ranijer (57), u čije je kandže upala i Indija (26), unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević, uhapšen je u Meksiku, gde se krio!

 

FOTO: EPA

Akciju hapšenja sproveli su policija Meksika i agenti FBI, a Ranijer je optužen za trgovinu ljudima i podvođenje žena, koje je terao na seks, a potom im tela žigosao svojim inicijalima. Američki mediji prenose da mu neće biti ponuđeno pravo na kauciju.

Uz ćerku i unuku

Članica ozloglašene organizacije NXIVM već sedam godina je i Indija, unuka princeze Jelisavete, koja za Kurir kaže da je čula za hapšanje Ranijera i da je veoma zabrinuta za svoju unuku.

 

– Hitno idem za Ameriku, sutra krećem! Moram da budem uz ćerku, zajedno ćemo otići kod Indije u Njujork. Ona nije svesna koliko je ta organizacija opasna – kaže potresena Jelisaveta i dodaje da je kad god se čula telefonom sa Indijom, pokušavala da je odvrati od te sekte.

 

– Ona me ubeđivala kako to nije ništa opasno i da je ona dobro. Ponavljala je kako su to izmišljene priče, što nije tačno. Indija je anđeo, mnogo je dobra, mi moramo da je izvučemo iz tog zla. Nije lako, učinićemo sve što je u našoj moći. Mnogo je volimo i borićemo se. Trudim se da ne plačem, jako je neprijatno i užasno, potresla sam se, ali moram biti jaka – poručila je princeza Jelisaveta.

Sarađuju s tužilaštvom

Indijina majka Katarina Oksenberg, koja je ćerka princeze Jelisavete i Hauarda Oksenberga, a unuka princa Pavla Karađorđevića, piše knjigu o ovoj strašnoj grupi i mukama kroz koje prolazi njena porodica, ali i druge članice sekte s kojima je razgovarala. Katarina je uoči hapšenja Ranijera svoja jeziva saznanja o njegovoj organizaciji podelila i s tužiocima u Njujorku.

U intervjuu američkim medijima Katarina je priznala da je ona 2011. predložila Indiji da se prijavi na časove u grupu NXIVM, koja navodno pomaže ljudima da se osećaju bolje i radi na samopouzdanju mladih. Kako je rekla, odmah na početku je primetila da je grupa čudna i jeziva. Nažalost, nakon nekog vremena Indija se priključila surovoj sekti, a od tada se Oksenbergova bori na sve načine da povrati svoje dete.

 

Kit Ranijer
KIT RANIJERFOTO: PRINTSCREEN
Jeziva svedočenja

          IZGLADNJUJU I ŽIGOŠU ŽENE

Katarina Oksenberg je saznala da se članovi sekte u koju je upala njena ćerka podvrgavaju psihičkom i fizičkom nasilju i da su svi u predelu genitalija žigosani inicijalima Kita Ranijera. Tvrdi da je Ranijer sve članice primoravao na seks, branio im da jedu više od 500-800 kalorija dnevno, „ispirao im mozak i žene tretirao kao robove“. Zbog lošeg načina života u tom „tajnom sestrinstvu“ Indiji je počela da opada kosa, drastično je smršala i nije imala menstruaciju godinu dana, otkrila je Katarina.

 

Činjenice

O OZLOGLAŠENOJ SEKTI NXIVM

 

 

  • Predstavljaju se kao program za samopoboljšanje

 

  • Obraća im se lider kulta Kit Ranijer, koga polaznici moraju da zovu Vangard

 

  • Polaznicima traže da iznesu neke kompromitujuće činjenice o sebi ili porodici, kojima ih ucenjuju ako su neposlušni

 

  • Organizacija se naziva i DOS (Dominantan nad robom, prim. prev.)

 

  • Gospodar navodno ima šest robova oko sebe, koji dalje moraju da regrutuju robove

 

  • Više članova je navodno izvršilo samoubistvo pot uticajem kulta

 

  • Članice kulta se moraju javljati svako jutro i svako veče

 

  • Prema svedočenjima, Kejt je imao seks sa svakom od članica

 

  • Tokom inicijacije žene se u predelu genitalija žigošu inicijalima vođeFOTO: FBI 

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top