All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Jasminova priča rasplakala je Balkan: Evo kako danas živi dečak koji je umesto bicikla želeo kozu (FOTO) (VIDEO)

Želja mu je i da vremenom pokušaju da naprave svoju kuću, budući da će uskoro morati da se isele iz privremenog smeštaja za izbeglice

“Mene vala ne zanimaju ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mleko svako jutro, od bicikla nemam nikakve koristi”, bile su reči 16-godišnjeg Jasmina Hačkčića iz Stupara kraj Kladnja pre godinu dana. Mnogi dobri ljudi javili su se i pomogli su Jasminu da ostvari svoju želju, a evo kako on danas živi.

– Sve je bilo dobro, a onda je neko na Fejsbuku objavio da nas je posetio Vedad Ibišević i donirao 20.400 evra i sve je stalo. Naravno da to nije istina. Nije mi jasno kome odgovara da širi takve neistine i dezinformacije. Ali eto – govori Jasmin.

Potom pokazuje šta je uradio sa donacijama koje su do tada stigle, prenosi Fokus.ba.

– Napravio sam štalu, kupio kravu… Imam i 10-ak ovaca, nešto koza. Dosta koza mi je pomrelo, nije mi jasno zašto. Kao da ih je neko otrovao… To mi je najviše žao. Volim životinje, svaki dan sam sa njima – priča Jasmin dok čuva kravu.

Kaže da mu je želja da skupi 2.000 evra koje su mu potrebne kako bi njegov brat, koji ima problema sa očima i slabo vidi, otišao na operaciju u Beograd.

– Pokušavam da skupim sredstva i za mrežu da ogradim deo zemljišta koje sam očistio, pa da mogu da pustim ovce i koze da pasu – poručuje Jasmin, koji napominje da je najsrećniji kada se nalazi u društvu životinja.

Želja mu je i da vremenom pokušaju da naprave svoju kuću, budući da će uskoro morati da se isele iz privremenog smeštaja za izbeglice u kojem se trenutno njegova porodica nalazi.

(Dijaspora.news/fokus.ba)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top