All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

IZDALA IH I RODBINA, A NISU GLASALI NI SAMI ZA SEBE: Pet kandidata za poslanike u skupštini Srpske završilo s nulom

Iako deluje neverovatno, postizborna računica pokazala je da pet kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske nije osvojilo nijedan glas, što znači da ni sami nisu stavili “iks” ispred vlastitog imena na glasačkom listiću.

Za nijansu su bolje prošli oni koji imaju glas-dva, ali se ni oni ne mogu pohvaliti uspehom, budući da ih je, očigledno, izdala – rodbina.

Za razliku od izbornih gubitnika, ima i onih koji i te kako mogu da slave, zato što su im svoje poverenje dale hiljade birača, s tim što se neki od njih mogu pohvaliti i petocifrenim brojem prikupljenih glasova.

Prema podacima koje je Centralna izborna komisija (CIK) BiH prikupila, u Izbornoj jedinici 1 najbolje je prošao DNS-ov Duško Ivić, koji ima 10.817 glasova.

Član SNSD-a iz Prnjavora Darko Tomaš ima 10.327 glasova, što znači da ima najveće poverenje glasačkog tela od svih kandidata za NS RS u Izbornoj jedinici 2.

Izbornoj jedinici 3 zabeležne se najimpozantnije brojke. PDP-ova mlada nada, Draško Stanivuković, osvojio je naklonost rekordnih 14.136 birača, tako da je on, po dosadašnjim brojkama, poslanik kojem veruje najviše građana.

(dijaspora.news/atv)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top