All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Istorijska akcija srpske policije: Uhapsili braću Korleone, delovali su obično i fino, a zapravo su vukli konce mafije

Dva brata iz borskog sela Luka – Boban M. (41) i Desimir M. (34) su navodno širom Timočke krajine imali plantaže marihuane i celu “armiju” preprodavaca te droge

Policija je jutros u dve akcije u Boru i u Negotinu uhapsila desetak ljudi, osumnjičenih da su deo najveće kriminalne organizacije za proizvodnju i prodaju marihuane u Timočkoj krajini

Mozak cele operacije su, kako saznaju “Novosti”, dva brata iz borskog sela Luka – Boban M. (41) i Desimir M. (34) za koje se veruje da su širom Timočke krajine imali plantaže marihuane i celu “armiju” preprodavaca te droge.

– Boban M. je lišen slobode jutros u Negotinu, a pretresom je, na tri lokacije, pronađeno gotovo 15 kilograma marihuane. Iako samo dugo pratili i pripremali ovu operaciju, mlađi brat je, ipak, iz još neutvrđenih razloga, pobegao iz zemlje samo nekoliko dana pre hapšenja – navodi izvor iz istrage.

Navodno su braća godinama u “biznisu”. Počeli su sa jednom, a završili sa nekoliko plantaža marihuane.

– Sumnja se da su Boban M. i Desimir M. imali i ljude koji su za njih uzgajali marihuanu, kao i celi korpus preprodavaca te droge. Međutim, iako se godinama sumnjalo da se oni bave uzgojem i prodajom narkotika, protiv njih nikada nije podneta prijava, niti su ikada imali konflikt sa zakonom – dodaje izvor.

Protiv Bobana M. i još nekoliko osoba je podneta prijava zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati. Za Desimirom M. se traga, a sumnja se da je pre nekoliko dana prebegao u Nemačku.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top