All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

ISPRAĆAJ O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Ovako će Ceca proslaviti Veljkov odlazak u vojsku

– Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima – kaže Ceca

Mladi Veljko Ražnatović u junu odlazi na dobrovoljno služenje vojnog roka, a njegova majka Ceca Ražnatović će u maju svom sinu prirediti veliki ispraćaj u vojsku.

Ceca kaže da je ponosna zbog toga što je Veljko odlučio da odsluži vojni rok.

– Veljkova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima – rekla je Ceca i dodala da se podrazumeva da će sinu organizovati ispraćaj.

Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom detetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa – ispričala je Ražnatovićeva.

– Veljko će imati pravi srpski ispraćaj. Nema tu nekih posebnih običaja, ali ćemo ga, verujem, ispratiti u duhu tradicije uz trubače i Marš na Drinu – izjavio je Veljkov kum Borislav Pelević, koji je dodao da je za Cecinog sina spremio poseban poklon, stvar koja je pripadala Arkanu, ali da ne želi da javno otkriva o čemu se radi.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top